Så mødes de to venner igen

Så mødes de to venner igen

Racervennerne mødes igen, for tredje gang.


Jeg fik et par billetter til at høre Jason Watt´s fordrag om sig selv, og hans familie ved et rent tilfælde på biblioteket. Jeg hørte om Jason watt´ s fremmøde, og skyndte mig hjem. El-stolen fik lidt mere gas end den plejede.


Da jeg kom hjem, og fortalte jeg personalet om at Jason Watt holdt fordrag, var jeg så heldig at der var en del som gerne ville med mig. Dagen kom hvor fordraget skulle holdes. Jeg var virkelig tændt og klar på at høre foredraget endnu engang. Salen var prop fyldt, vi fandt vores pladser og ventet med spænding på Jason Watt. Han kom rullende op på scenen ved hjælp af ramper som var blevet lagt frem. Han startede med et stort smil og fortalte om hans familie og efterfølgende hans ulykke og hvordan hele motorcykels ulykken skete. Af egne erfaringer, som jeg har ved at se hans foredrag op til flere gange, læst hans bog og fulgt med når han rullet / ruller over skærmen har jeg fået et godt indblik i hvem han er som person, både med humor og hans alvorlige side.


Ved at jeg har mødt ham og sat mig ind i hvem han er for en person, er han blevet en mand som jeg ser op til og som bla. kan hjælpe mig med at komme igennem de mindre gode dage, samt de rigtige gode dage. Hvis folk kunne have interesse i at læse hans selvbiografi ” bare fordi jeg vil ” kan i finde den på biblioteket.


Dagen i dag er Jason Watt og jeg blevet rigtige gode venner.


Nedenfor kan du se et lille klik omkring Jason watt, hvor jeg også interviewer ham