MonsterTruck Show 2018

MonsterTruck Show 2018

HER ER EN HISTORIE SOM DU ALDRIG NOGENSINDE I DIT LIV HAR LÆST FØR


Søndag d.13. maj 20 18 var en god dag. Jeg var til MONSTERTRUCK SHOW sammen med min ledsager. Showet blev holdt på Enstedværket i Aabenraa. Showet startede med en præsentation af alle medvirkende. Der var både folk fra Tyskland og Holland, hvor de kørte  i mange forskellige biler, hvor de driftede og brændte dæk af. De kørte også på to hjul, og på et tidspunkt havde de også nogle piger fra publikum med.


Jeg følte mig som en lille dreng igen og nød duften af benzin og brændte dæk. Det hele mindede mig om USA og de havde også det amerikanske flag oppe. Der var en stuntman eller skal vi kalde ham en ´dreng’, han var ikke mere end 13-14 år. Han lavede syv kolbøtter med en specialbygget ATV. Der var også en bil der lavede kolbøtter. Der var også stunts hvor de kørte gennem ild med mennesker på taget, og gennem hele showet spillede de god musik. Der var også masser af humor og showet sluttede af med at to Monstertrucks skulle køre over en masse skrotbiler. Jeg var så heldig, at jeg kunne købe en plakat med MONSTERTRUCKS. Nu skal jeg bare finde en ramme, fordi plakaten er kæmpe stor. Det var en rigtig fed dag, der fik mig til at glemme den situation med flytning, som jeg står i.


Hvis man vil se sådan et show, så er det pengene værd. Jeg kunne godt tænke mig at se sådan et show endnu engang. Sådan et show er meget mere værd end at se Holiday on ice. Det var et rigtigt godt show, og jeg synes at de skulle lave flere af den slags show med gamle biler. Hvis en far og en søn mangler noget at lave, er det perfekt at tage til sådan et show. Det giver et kick at opleve farten og spændingen. Jeg er i hvert i fald solgt. Og hvis jeg blev spurgt om jeg ville se det igen, så var jeg klar. Jeg vil gerne rose dem for et fantastisk show, og for tage showet med til Danmark og vise det frem.