Lovens lange arm

Lovens lange arm

Dengang jeg var 13 år skulle jeg opereres fordi mine akillessener var for korte på grund af min fødsel. Vi fandt først ud af at de skulle forlænges lidt senere fordi jeg gik på tæerne og det var ikke så godt. Derfor måtte jeg under kniven.


Nogle dage inden jeg skulle opereres var vi på en messe hvor de reklamerede for cykelhjelme. Det var dengang hvor de fandt ud af at det godt at køre med cykelhjelm. Det var for at beskytte hoveder. På messen holdt der en politimotorcykel og der var en venlig betjent. Han spurgte om jeg ville op på motorcyklen og have taget et billede af en fotograf. Jeg spurgte hvad billedet skulle bruges til. Det var for at lave reklame for en cykel brochure.


Det var faktisk en rigtig god dag og jeg var der sammen med min mor.


Betjenten holdt ved mig da jeg sad på motorcyklen så jeg ikke faldt af fordi jeg havde ikke en særlig god balance dengang. Jeg kunne godt have tænkt mig at der sad en lyshåret pige bag ved mig dengang. Siden den dag billedet blev taget har det interesseret mig rigtig meget hvordan politiet arbejder.


Jeg har dog aldrig siddet på en politimotorcykel siden men jeg ser rigtig mange udsendelser om hvordan politiet arbejder og jeg læser også om det. Jeg har dog prøvet at sidde i en sidevogn til en motorcykel, men det er en helt anden historie som i må vente med at få til en anden gang