Michael Jackson

Michael Jackson - Kongen af POP

Allerede som ung dreng hørte jeg Michael Jacksons musik. Jeg blev mere og mere vild med hans musik og blev stor fan. Min første CD hedder Dangerous, og den er efterhånden godt slidt.


Den 11. november 2009 var jeg til musical med Michaels hits, opført af sangere og dansere fra London. Hans musik fylder meget for mig. Jeg spiller hans sange meget på CD – afspilleren. Jeg synes, Michael var den største og bedste stjerne.


Mit næste store projekt er at læse hans biografi. Jeg tror at Michael også som død stadig er kendt og vellidt verden over. i tidernes løb har jeg skrevet et brev til ham, som han desværre ikke nåede at få. Derfor skal han hyldes på min hjemmeside. For lige at vende tilbage til showet – det var fantastisk - alt var vellykket – fra lys til videoklip og fra sang til dans.


Jeg blev meget rystet over at høre nyheden om MJS død. Det tog nogle dage før jeg helt forstod, hvad der var sket. Allerede som helt ung var Michael med i Jackson Five. Hvor han optrådte med sine brødre. Jeg kan både lide ham synge alene, men også med hans brødre.


Jeg venter med længsel på, at showet udkommer på dvd. Jeg ville meget gerne se det igen i 2012 lykkedes det mig for tredje gang at få billetter til endnu et show. Showet foregik i Sønderborg og min Ledsager Malene var med for anden gang. Det var Endnu en gang en fantastisk oplevelse jeg har nogle billeder fra inden showets start og de billeder vil også blive lagt ud på hjemmesiden, så i kan se showet for jer! Vi sad temmelig godt på en af de foreste rækker og der var god plads til kørestolen. Jeg tror jeg vil slutte af med at sige god fornøjelse med hjemmesiden! Der vil komme mange ting ind på min hjemmeside omkring dette show.

Hvis du er nysgerrring på at lære mere om Michael Jackson kan du låne nogen bøger om ham på bibloteket.