Jason Watt

Mit første møde med Jason Watt.

Jeg var til foredrag i Sønderjyllands hallen, hvor vi hørte historien om hans liv – med spidse ører. Her fortalte han om ulykken og om hans liv. Efterfølgende dag efter foredraget tog jeg ned på biblioteket for at låne hans bog, da jeg var blevet rigtig nysgerrig efter at vide mere om hans historie. Den har hjulpet mig til at se lysere på min egen fremtid. Det tog mig kun en uge at læse bogen, da den fangede mig med det samme. De hverdags problemer, han beskriver, møder jeg også selv. Derfor har hans bog været en stor hjælp, og er det stadig, når jeg møder for hindringer på min vej.



Når jeg tænker tilbage på foredraget, husker jeg, at jeg kom hjem med en god følelse. Den måde han fortalte tingene på var meget positive. Alt det positive gjorde, at jeg gik i gang med at arbejde med mig selv i forhold til at se lysere på tingene. Det gik op for mig, at jeg ikke er den eneste, der sidder i kørestol og at jeg har mange muligheder for at få et spændende liv alligevel. Havde jeg ikke hørt foredraget og læst bogen, tror jeg ikke, at jeg var kommet så langt som jeg er i dag - Jeg var gået i stå. Det gav mig også lysten til at se motorløb og med tiden har jeg fået set en hel del. Både, på TV og på Padborg Park. Når jeg nu hører en motor starte, giver det et sus i maven. Det har også givet mig noget jeg kan dele med mine brødre. Det fascinerer mig, hvordan Jasons bil er opbygget på. Al den teknik der findes som gør det muligt for ham at kunne være med i løbene og udleve hans drøm.


Jeg var så heldig og komme til Padborg Park sammen med min fætter og ONKEL, da den var helt ny åbnet. Jeg havde fået nogle billetter så vi kunne komme ind til kørerne inden de kørte løb. Jeg skulle hen til Jasons Plads med Det samme da der var mange ting jeg skulle spørge ham om, jeg var så heldig at få et billede med Jason Watt og mig. Jeg sagde til ham at jeg håbede at han blev nummer 1. han svarede bare: ” vi må se ”.

Efter det har jeg været der flere gange. Man kan godt sige at jeg har fået BENZIN i Blodet.


Det var lidt om hvordan jeg lærte Jason Watt at kende og hvad han har og stadig betyder for mig og mit liv. Han er en af de racerkører i vil komme til at læse om her, men der er flere gode.


NU har jeg planer om også at lave en egen biografi. Her til tænkte jeg at det ville være en god ide at starte med at lave denne hjemmeside. Jason var en af dem der gav mig ideerne. Jeg vil råde alle til at gå ind og se på hans Hjemmeside da den er meget inspirerende. Se også linket jeg har lagt her på siden eller søg Jason Watt på www.google.dk.

Hvis du er blevet lige så fanget som jeg gjorde, er der mange oplysninger at hente i hans bog.