David Hasselhoff

David Hasselhoff.

Jeg lærte David Hasselhoff at kende, da jeg som 12 årig første gang så Knight Rider. Jeg synes, at det var en spændende serie. Min mor hjalp mig altid med at læse underteksterne. Jeg så filmen så meget, at jeg ikke manglede underteksterne mere, da jeg kunne den ud af hovedet!


Det har også hjulpet mig til at kunne det engelsk, jeg kan i dag. På et tidspunkt ville jeg gerne have hans autograf, så jeg så filmene igennem igen og lagde ekstra mærke til, hvordan bilen så ud for at kunne tegne den på PC` en.   Jeg startede med at lave en skitse og fik så hjælp til at farvelægge den og andre detaljer, det færdige billede sendte jeg til David Hasselhoff i USA.

Jeg var utrolig heldig for efter nogle dage tænkte jeg om, han trak mig ud og det gjorde han. En dag jeg kommer hjem fra besøg hos min far, sender min mor mig en tur ud til postkassen. Hun fortalte bare at der var et brev til mig. Og det var ikke noget almindeligt brev det var et billede af David Hasselhoff og hans autograf, jeg var en meget glad mand for denne autograf var der ikke mange der havde. Også at det lige blev mig der fik autografen. Jeg er ved at lave min egen version at Knight Rider på pc’en lige nu. Alt dette har givet mig ideen til min hjemmesides navn blackrider.dk.


Dette er så den kuvert, som brevet med min David Hasselhoff Autograf var i.


Jeg har fundet en hjemmeside, fra en som jeg har skrevet sammen med, som passer meget godt til denne side, da det også er om David Hasselhoffs biler.


 

Her er linket: www.knightrider.info